Nationale Rekeningen Caribisch Nederland

© CBS

Hoe groot is de economische groei van Caribisch Nederland? Is de branche waarin u actief bent als bedrijf gegroeid of gekrompen? Om deze en andere vragen te beantwoorden verzamelt het Centraal Bureau voor de Statistiek gegevens over de financiële situatie van Caribisch Nederland. Uw gegevens zijn hierbij onmisbaar.

De gegevens uit het onderzoek Nationale Rekeningen Caribisch Nederland worden gebruikt om het bruto binnenlands product (bbp) te meten. Het bbp maakt onderdeel uit van de nationale rekeningen. De rekeningen worden gebruikt voor het maken van financieel/economisch beleid in Caribisch Nederland. Ook voor uw bedrijf kunnen deze rekeningen belangrijk zijn.

Aanleveren van gegevens

Heeft u een brief gekregen van het CBS, dan kunt u de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen.

Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. In de brieven die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? U kunt contact opnemen via economie.cn@cbs.nl.

Onderzoeksresultaten

Op de webpagina https://www.cbs.nl/nl-nl/dossier/caribisch-nederland staan gegevens over de economische groei op de BES (Bonaire, Sint Eustachius en Saba) eilanden in voorgaande jaren. Daarnaast vind u ook informatie over o.a. het aantal banen, toerisme, inflatie en de internationale handel in goederen.
De resultaten van dit onderzoek vindt u op StatLine: Caribisch Nederland

Contact

Bel gerust ons kantoor op Bonaire. Het telefoonnummer is +599 717 8676. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. U kunt ook naar economie.cn@cbs.nl mailen.

Recente artikelen