De contactpersoon van een onderzoek wijzigen

Contactcenter CBS (Heerlen)
© CBS

Het CBS verzamelt gegevens voor meer dan 100 onderzoeken. Enkele voorbeelden zijn: ICT-gebruik bij bedrijven, Investeringen en Wegvervoer. Is uw contactpersoon voor alle CBS-onderzoeken gelijk? Dan kunt u de contactpersoon direct voor alle CBS-onderzoeken wijzigen.

Let op: Wijzigen voor korte duur (bijvoorbeeld vanwege vakantie) is niet mogelijk.

Vul hier uw volledige correspondentienummer zonder spaties in. Het correspondentienummer bestaat uit 9 cijfers. Bijvoorbeeld: 001234567

Vul uw bedrijfsnaam in zoals bekend bij de Kamer van Koophandel (KvK). U kunt uw bedrijfsnaam niet wijzigen. We vragen hiernaar ter controle.

Voor welk onderzoek wilt u de contactpersoon wijzigen:

Vul hieronder de gegevens van de nieuwe contactpersoon in.

Je browser wordt niet ondersteund. Upgrade je browser. Je hebt een inconsistente user-agent geleverd bij het oplossen van de uitdaging. Mogelijk heb je browserextensies of -instellingen ingeschakeld om de user-agent te vervalsen en moet je deze uitschakelen om door te gaan. Een deel van Turnstile is per ongeluk in de cache opgeslagen. Wis gelieve je cache. De tijd op de klok klopt niet. Zet je klok op de juiste tijd. Een ongespecificeerde fout heeft zich voorgedaan.

Na een controle nemen we de doorgegeven wijzigingen op in onze contactgegevens.