Abonnementen

Aanmelden

Selecteer op deze pagina de onderwerpen waar je op wilt abonneren, vul jouw e-mail adres in en klik op de “aanmelden” knop. Vervolgens wordt je via het ingevulde e-mail adres op de hoogte gehouden van nieuwe berichten en publicaties over de geselecteerde onderwerpen.

Afmelden

Voor het opzeggen van jouw abonnement(en) selecteer je de onderwerpen waarvan je wilt afmelden, vul je jouw e-mail adres in en klik je op de “afmelden” knop.

Let op: Afmelden voor CBS-onderzoeken is niet mogelijk. Meer informatie vindt u op Personen-onderzoeken en Bedrijven-onderzoeken.

Wijzig abonnement

Beschikbare abonnementen

Het CBS brengt dagelijks nieuwsberichten uit met informatie over ontwikkelingen in economie en samenleving. Via X wordt hier ook actief op geattendeerd (@statistiekcbs).

Iedere vrijdag actualiseert het CBS de publicatieplanning. U ontvangt dan een e-mail zodra de online publicatieplanning is bijgewerkt.

Het Statistisch Bulletin verschijnt maandelijks en bevat de meest recent beschikbaar gekomen informatie van het CBS in tabellen, grafieken en tekst.

Het CBS brengt wekelijks actuele artikelen uit op het gebied van nieuwe dienstverlening, nieuwe projecten, internationale ontwikkelingen en evenementen.

Het CBS brengt periodiek nieuwsberichten uit over Caribisch Nederland.

Schrijf je in voor dit abonnement en blijf op de hoogte wat het CBS verandert aan zijn Open Data producten.

Een jaarlijkse mailing over nieuw lesmateriaal ontwikkeld voor Leren met het CBS.

Vier keer per jaar brengt het CBS de Nieuwsbrief voor gemeenten uit. Deze nieuwsbrief bevat de nieuwste cijfers en publicaties op lokaal niveau en overige ontwikkelingen op het gebied van regionale en ruimtelijke statistieken.

Twee of drie keer per jaar brengt het CBS een nieuwsbrief uit voor mensen uit de mobiliteitswereld en andere geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief bevat recente cijfers, publicaties en overige ontwikkelingen op het gebied van verkeer en mobiliteit.

Je browser wordt niet ondersteund. Upgrade je browser. Je hebt een inconsistente user-agent geleverd bij het oplossen van de uitdaging. Mogelijk heb je browserextensies of -instellingen ingeschakeld om de user-agent te vervalsen en moet je deze uitschakelen om door te gaan. Een deel van Turnstile is per ongeluk in de cache opgeslagen. Wis gelieve je cache. De tijd op de klok klopt niet. Zet je klok op de juiste tijd. Een ongespecificeerde fout heeft zich voorgedaan.