Adreswijziging doorgeven

Contactcenter CBS (Heerlen)
© CBS

Het CBS verzamelt gegevens voor meer dan 100 onderzoeken. Enkele voorbeelden zijn: ICT-gebruik bij bedrijven, Investeringen en Wegvervoer. Is uw correspondentieadres voor alle CBS-onderzoeken gelijk? Dan kunt u het adres direct voor alle CBS-onderzoeken wijzigen.

U kunt alleen uw correspondentieadres wijzigingen. Vestigings/bezoekadresgegevens krijgt het CBS van de Kamer van Koophandel.

Let op: Wijzigen voor korte duur (bijvoorbeeld vanwege vakantie) is niet mogelijk.

Vul hier uw volledige correspondentienummer zonder spaties in. Het correspondentienummer bestaat uit 9 cijfers. Bijvoorbeeld: 001234567

Vul uw bedrijfsnaam in zoals bekend bij de Kamer van Koophandel (KvK). U kunt uw bedrijfsnaam niet wijzigen. We vragen hiernaar ter controle.

Voor welk onderzoek wilt u het adres wijzigen?:

Vul hieronder de gegevens van uw nieuwe correspondentieadres in.

* Dit is een verdere specificering van uw bedrijfsnaam. Deze wordt in onze correspondentie onder de bedrijfsnaam (zoals bekend bij de KvK) geplaatst.

Je browser wordt niet ondersteund. Upgrade je browser. Je hebt een inconsistente user-agent geleverd bij het oplossen van de uitdaging. Mogelijk heb je browserextensies of -instellingen ingeschakeld om de user-agent te vervalsen en moet je deze uitschakelen om door te gaan. Een deel van Turnstile is per ongeluk in de cache opgeslagen. Wis gelieve je cache. De tijd op de klok klopt niet. Zet je klok op de juiste tijd. Een ongespecificeerde fout heeft zich voorgedaan.

Na een controle nemen we de doorgegeven wijzigingen op in onze contactgegevens.