© Hollandse Hoogte

Investeringen

We begrijpen dat CBS vragenlijsten in deze moeilijke tijden niet uw eerste prioriteit hebben. Maar betrouwbare cijfers over hoe we er als Nederland voor staan, zijn juist nu erg belangrijk. Overheden, wetenschappers, bedrijven en burgers hebben er behoefte aan om te weten hoe Nederland er voor staat. Denk alleen al aan cijfers over gezondheid, zorg en de economie. Het CBS gaat daarom door met gegevens verzamelen, ook via vragenlijsten. Wij hopen daarom dat u ook in deze moeilijke periode uw belangrijke gegevens blijft insturen. 

Het CBS publiceert elk jaar investeringscijfers van het bedrijfsleven. Deze cijfers, weergegeven per bedrijfstak en branche, geven inzicht in de stand van de Nederlandse economie. De informatie is van groot belang voor beleidsmakers en brancheorganisaties.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. In de brief die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Onderzoeksresultaten

Resultaten van de statistiek ‘Investeringen' vindt u hieronder bij het themapagina: Bedrijven en op StatLine.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Relevante links

Recente artikelen