© Roger Dohmen

Prodcom

Gegevens aanleveren in tijden van corona

We begrijpen dat het aanleveren van gegevens aan het CBS in deze moeilijke tijden niet eenvoudig is. Maar betrouwbare cijfers over hoe we er als Nederland voor staan zijn erg belangrijk. Juist nu hebben overheden, wetenschappers, bedrijven en burgers er behoefte aan om te weten hoe het gaat met Nederland en haar inwoners. Denk alleen al aan cijfers over gezondheid, zorg en de economie. Het CBS gaat daarom door met gegevens verzamelen. Wij hopen dat u ook in deze tijd uw belangrijke gegevens blijft aanleveren en danken u voor uw begrip.

Over het onderzoek

Het CBS publiceert elk jaar gegevens over de verkopen van industriële producten. Ze geven (in combinatie met het onderzoek Internationale Handel) de omvang aan van de Europese markt en van de Nederlandse interne markt per goederengroep. Daarnaast kan de interne markt met de Europese markt worden vergeleken. Ook voor uw bedrijf levert het onderzoek waardevolle informatie op. Zo kunt u aan de hand van de cijfers beoordelen wat de positie van uw bedrijf is ten opzichte van de Nederlandse markt.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. In de brief die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan

Onderzoeksresultaten

Resultaten van dit onderzoek.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen