Oesterproductie

Het CBS publiceert ieder jaar cijfers over de aquacultuur sector. Deze cijfers geven een beeld van de productie, waarde en structuur van oesters, mosselen en kweekvis.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. In de brief die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Aanleveren via Internet Explorer

Let op: De webbrowser ‘Microsoft Internet Explorer’ wordt niet meer ondersteund. Lever de gegevens daarom aan via Microsoft Edge, Google Chrome of een andere webbrowser.

Invultip:

Bij een aantal vragen wordt gevraagd naar aantal stuks en om bedragen in te vullen.
Zowel aantal als bedragen afronden op 1000-tallen. Als u bijvoorbeeld platte oesters heeft aangekocht voor € 23.669,- dan vult u op de vragenlijst 24 in.

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

Resultaten van dit onderzoek vindt u in de statLinetabel: Zee- en kustvisserij; vloot, visvangst en productie aquacultuur.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen