Stadsverwarming

© Hollandse Hoogte

Energieverbruik staat volop in de belangstelling. Er wordt intensiever aandacht besteed aan beleid op het gebied van energieverbruik in gebouwen. Stadverwarming speelt hierbij een belangrijke rol. Om hier inzicht in te krijgen, verzamelt en publiceert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) gegevens over stadsverwarming.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en opsturen. Om de digitale vragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. U heeft van het CBS een brief ontvangen met uw gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Bent u de brief met inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

Het onderzoek naar stadsverwarming bij bedrijven wordt dit jaar voor de eerste keer uitgevoerd. De onderzoeksresultaten worden in het tweede kwartaal van 2024 gepubliceerd. Onder ‘Relevante links’ vindt u resultaten van vergelijkbare onderzoeken.

Contact

Ga naar: CBS Contactcenter.

Recente artikelen