© Hollandse Hoogte

Podiumkunsten

Om in grote lijnen de ontwikkelingen en trends in de Nederlandse professionele podiumkunsten te beschrijven, stelt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) jaarlijks de statistiek podiumkunsten samen. Deze informatie wordt onder andere gebruikt door de sector en door de overheid om het beleid op landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau inhoud te geven.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl.
In de brief die u heeft ontvangen staan het hiervoor benodigde gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan. Lees ook de extra toelichting op de vragenlijst. 

Wanneer dit voor u van toepassing is, staat in de brief die u van ons ontvangen heeft dat u er ook voor kunt kiezen om de TAS-vragenlijst van de VSCD of de PAS-vragenlijst van VNPF in te vullen. U voldoet aan uw verplichting als u één van de vragenlijsten tijdig invult.

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

Resultaten van het onderzoek Podiumkunsten

Contact

Ga naar: CBS Contactcenter.

Recente artikelen