Musea

© ANP

Jaarlijks publiceert het CBS cijfers over musea. Deze cijfers geven een beeld van onder meer bezoekersaantallen, collecties, personeelsbezetting en de financiële situatie van musea. De resultaten van dit onderzoek zijn van belang voor het maken van overheidsbeleid. Om betrouwbare cijfers te publiceren, voeren het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de Museumvereniging (MV) onderzoek uit naar musea.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl.
In de brief of e-mail die u heeft ontvangen staan het hiervoor benodigde gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inloggegevens kwijt? Vraag hier nieuwe inloggegevens aan

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

De resultaten van het onderzoek vindt u in het Dossier Culturele en creatieve sector of bekijk onderstaande StatLine-tabellen:

Contact

Ga naar: CBS Contactcenter.

Recente artikelen