© Hollandse Hoogte

Investeringen

Het CBS publiceert elk jaar investeringscijfers van het bedrijfsleven. Deze cijfers, weergegeven per bedrijfstak en branche, geven inzicht in de stand van de Nederlandse economie. De informatie is van groot belang voor beleidsmakers en brancheorganisaties.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. In de brief die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Aanleveren via Internet Explorer

Let op: De webbrowser ‘Microsoft Internet Explorer’ wordt niet meer ondersteund. Lever de gegevens daarom aan via Microsoft Edge, Google Chrome of een andere webbrowser.

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

Resultaten van de statistiek ‘Investeringen' vindt u hieronder bij het themapagina: Bedrijven en op StatLine.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen