Onderwijsondersteuning

© Hollandse Hoogte

Veel leerlingen in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs maken gebruik van bijles, examentraining en huiswerkbegeleiding bij aanbieders van onderwijsondersteuning. Vooral in het voortgezet onderwijs maken leerlingen gebruik van onderwijsondersteuning. Blijft dit zo of maken leerlingen minder of meer gebruik van bijvoorbeeld bijles en examentraining? Om hier antwoord op te geven, onderzoekt het CBS hoeveel en welke onderwijsondersteuning wordt aangeboden.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en opsturen. Om de digitale vragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. U heeft van het CBS een brief ontvangen met uw gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Bent u de brief met inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

Contact

Ga naar: CBS Contactcenter.

Recente artikelen