Milieu-uitgaven

© ANP

Het CBS publiceert elk jaar cijfers over de milieu-uitgaven van bedrijven. Omdat de cijfers onderdeel zijn van verplicht onderzoek in alle 27 EU-landen geven ze inzicht in Europese milieu-uitgaven. Aan de hand van deze Europese vergelijkingscijfers wordt de hoogte van de Nederlandse milieu-uitgaven afgemeten.

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. In de brief die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Toelichtingsdocument

Maak bij het invullen van de vragenlijst gebruik van het volgende document met daarin toelichting en voorbeelden: Toelichtingsdocument. 

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

Resultaten van dit onderzoek vindt u hieronder op de themapagina: Natuur en milieu.

Contact

Ga naar: CBS Contactcenter.

Recente artikelen