Grote Batterijen

© ANP / Andy Smulders

Het opslaan van energie speelt een steeds grotere rol bij het in stand houden van een continue energievoorziening. Een goed overzicht van batterijen is daarom belangrijk. Het gaat daarbij om de capaciteit van de batterijen en de hoeveelheid stroom die de batterijen in en uit gaat. De resultaten van dit onderzoek kunnen voor u interessant zijn.

Vanaf 2022 is het CBS verplicht gegevens over Grote Batterijen aan het Europees Statistisch Bureau (Eurostat) te leveren. Een deel van de gegevens wordt uit andere onderzoeken en/of bronnen gehaald. Helaas is niet alles is beschikbaar. Daarom voert het CBS het onderzoek Grote Batterijen uit om de missende data ook te kunnen leveren.

Aanleveren gegevens

Heeft u een brief gekregen van het CBS? Dan kunt u via een beveiligde internetverbinding uw gegevens aan het CBS leveren.
Download hiervoor het onderstaande bestand:

Excelbestand Grote Batterijen 

Heeft u het bestand ingevuld dan kunt u het bestand uploaden naar het CBS.
Ga hiervoor naar https://antwoord.cbs.nl.

In de brief of e-mail die u heeft ontvangen staan uw gebruikersnaam en wachtwoord vermeld. Bent u de inloggegevens voor upload kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

Resultaten van dit onderzoek uit 2022.

Contact

Ga naar: CBS Contactcenter.

Recente artikelen