© ANP

Bedrijfsopleidingen

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) voert eens in de vijf jaar het onderzoek Bedrijfsopleidingen uit. Het doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in het opleidingsbeleid, de inhoud en de kosten van bedrijfsopleidingen.

Aanleveren van gegevens

Wij kunnen ons voorstellen dat 2020 als gevolg van corona voor uw bedrijf geen doorsnee jaar was qua bedrijfsopleidingen. Toch zijn uw antwoorden voor ons erg belangrijk. U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nlIn de brief die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

Aanleveren via Internet Explorer

Let op: De webbrowser ‘Microsoft Internet Explorer’ wordt niet meer ondersteund. Lever de gegevens daarom aan via Microsoft Edge, Google Chrome of een andere webbrowser.

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

Direct online regelen

Ga naar: CBS Contact Center.

Recente artikelen