Wat zijn de voordelen van Mijn CBS?

Om gebruik te maken van alle mogelijkheden die Mijn CBS biedt, moet u inloggen met eHerkenning. U ziet dan een overzicht van al uw (lopende) CBS onderzoeken. U kunt zelf selecteren welke onderzoeken u wilt zien. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de onderzoeken voor een bepaald bedrijfsonderdeel te zien. Of u selecteert alleen de onderzoeken waarvoor u nog gegevens moet aanleveren.

Ook kunt u binnen Mijn CBS een aantal zaken direct regelen met webformulieren. Zo kunt u bijvoorbeeld de contactpersoon of het correspondentieadres wijzigen en direct contact opnemen met het CBS als u een vraag heeft. Omdat u bent ingelogd, hoeft u het correspondentienummer niet meer in te vullen. Dat doen wij voor u.

Daarnaast vindt u binnen Mijn CBS een dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven.

Als u inlogt met de inloggegevens uit de brief of e-mail, ziet u geen overzicht van uw onderzoeken, maar enkel het onderzoek waarvoor u bent ingelogd. Alleen voor dat onderzoek kunt u gebruik maken van webformulieren om bijvoorbeeld contact- en adresgegevens te wijzigen. Daarnaast heeft u toegang tot het dashboard Mijn bedrijfstak in cijfers.