Financieringsmonitor

© ANP

Het onderzoek Financieringsmonitor brengt de vraag naar externe financiering bij bedrijven in Nederland in beeld. Zo wordt door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) onder andere de behoefte, het proces en het succes van financieringsaanvragen onderzocht. Gegevens over de financiering van bedrijven zijn onmisbaar voor dit onderzoek. Het CBS voert dit onderzoek uit in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK).

Aanleveren van gegevens

U kunt de gegevens via een beveiligde internetverbinding invullen en naar ons opsturen. Om de internetvragenlijst te openen gaat u naar https://antwoord.cbs.nl. In de brief die u heeft ontvangen staan de gebruikersnaam en het wachtwoord vermeld. Bent u de inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan

Onderzoeksresultaten

Rechtsboven (bij 'Direct naar') staat het dashboard met de meest actuele cijfers over bedrijven, zoals over de aantallen bedrijven per bedrijfstak en per regio, cijfers over de omzet, en de nieuwste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

De resultaten van de 'Financieringsmonitor 2022' vind u hieronder bij relevante links.

Contact

Ga naar: CBS Contactcenter.

Recente artikelen