Verklaring wijziging juridische bedrijfsnaam

Contactcenter CBS (Heerlen)

Het CBS gebruikt de namen van bedrijven en personen die staan ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KVK) en de Basisregistratie Personen (BRP). Als u uw naam wilt veranderen, dient u dit aan de KVK of BRP door te geven. De veranderde naam komt dan vanzelf bij het CBS terecht.

Als u niet staat ingeschreven bij de KVK of BRP, dient u de naamsverandering door te geven aan de Belastingdienst. Niet ingeschreven zijn bijvoorbeeld fiscale eenheden voor de omzetbelasting en buitenlandse (niet) natuurlijke personen. Stuur de naamsverandering per brief naar:

Belastingdienst CAP Klantgegevens Postbus 2891 6401 DJ Heerlen

Je browser wordt niet ondersteund. Upgrade je browser. Je hebt een inconsistente user-agent geleverd bij het oplossen van de uitdaging. Mogelijk heb je browserextensies of -instellingen ingeschakeld om de user-agent te vervalsen en moet je deze uitschakelen om door te gaan. Een deel van Turnstile is per ongeluk in de cache opgeslagen. Wis gelieve je cache. De tijd op de klok klopt niet. Zet je klok op de juiste tijd. Een ongespecificeerde fout heeft zich voorgedaan.

We gebruiken de ingevulde gegevens om in contact met u te blijven.