Inloggegevens voor Internationale Handel in Goederen opvragen

Contactcenter CBS (Heerlen)
© CBS

LET OP: Na aanvraag van nieuwe inloggegevens ontvangt u binnen maximaal 5 werkdagen van het CBS een brief met nieuwe inloggegevens. Wacht a.u.b. deze brief af en vul in de tussenliggende periode dit formulier niet nogmaals in.

We hebben momenteel te maken met extreme drukte bij het CBS Contactcenter als gevolg van de vele inloggegevens die aangevraagd worden (o.a. door de thuiswerksituatie). Wij doen er alles aan om de inloggegevens zo snel mogelijk naar u toe te sturen, dit zou mogelijk langer kunnen duren dan u van ons gewend bent.

Je browser wordt niet ondersteund. Upgrade je browser. Je hebt een inconsistente user-agent geleverd bij het oplossen van de uitdaging. Mogelijk heb je browserextensies of -instellingen ingeschakeld om de user-agent te vervalsen en moet je deze uitschakelen om door te gaan. Een deel van Turnstile is per ongeluk in de cache opgeslagen. Wis gelieve je cache. De tijd op de klok klopt niet. Zet je klok op de juiste tijd. Een ongespecificeerde fout heeft zich voorgedaan.