Werken bij

Werk met impact

Ons werk heeft een enorme maatschappelijke en economische impact. Op basis van onze onafhankelijke en betrouwbare informatie worden belangrijke beleidsbeslissingen genomen in Den Haag en in Brussel. Provincies, gemeenten en bedrijven, maar ook individuele burgers hebben belang bij de uitkomsten van onze onderzoeken. Elke dag halen de resultaten van onze onderzoeken de headlines van het nieuws.

Onze IT’ers ontwikkelen, testen en beheren de applicaties die onze onderzoekers gebruiken, onderhouden onze netwerken en werken samen met onder meer Google en Microsoft aan innovatieve projecten.
CBS is continu bezig met vernieuwen: we werken aan een wereldwijd unieke en state-of-the-art big data infrastructuur. Van het verzamelen van gegevens tot de verwerking ervan, van automatisering tot onze nieuwsredactie: op elk niveau wordt op dit moment gewerkt aan ambitieuze IT-projecten.

Big data worden steeds belangrijker. Als informatiedienstverlener en hightech IT-organisatie heeft CBS regelmatig plaats voor innovatieve onderzoekers en ambitieuze it’ers die willen pionieren in de frontlinie van hun vakgebied.

Je collega's

Meer weten over onze collega's? >

Bekijk onze vacatures!

Hebben we je interesse gewekt?
Bekijk dan snel alle vacatures en solliciteer direct!