Werken bij het CBS

Mensen aan het werk bij het CBS
© CBS
Iedereen is welkom bij het CBS. Bij ons laat je je talenten tot hun recht komen in een omgeving waar je jezelf bent. Het CBS is een flexibele werkgever, waar we belang hechten aan ieders eigen inbreng en mening. Met ruim 2000 collega’s zijn we een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is en waar altijd ruimte is voor nieuwe kennis en ideeën. Ben jij klaar voor een functie bij het CBS? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Naar de vacatures

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij werken bij het CBS hoort natuurlijk een goed arbeidsvoorwaardenpakket. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij.

Bekijk de arbeidsvoorwaarden

Volop doorgroeimogelijkheden

We vinden het belangrijk dat je voldoende mogelijkheden krijgt om je te blijven ontwikkelen in je carrière. Bij het CBS kun je doorgroeien naar een andere functie, je verder ontwikkelen in je huidige functie of je specialiseren.

Blijf je ontwikkelen

Daarnaast besteden we aandacht aan kennisverbreding en scholing. De wijze waarop we data verzamelen, verwerken en publiceren verandert continu en het is belangrijk dat om ieders kennis op peil te houden. Daarom heeft het CBS een eigen CBS Academy, het kenniscentrum voor alle CBS’ers. Hier werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en vakontwikkeling.

Ben jij er klaar voor?

Nu weet jij een beetje wie wij zijn, maar wij zijn ook benieuwd wie jij bent. Heb je een leuke vacature gezien? Reageer dan snel en we hopen je binnenkort te ontmoeten.

Naar de vacatures