‘Het bijzondere van het CBS vind ik dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen’

Florianne, Informatie Manager
Florianne - Informatie Manager, glimlachend in gesprek met collega
© CBS
Ik heb mijn afstudeeropdracht van de opleiding Milieukunde bij het CBS gedaan. Dat ging over vlindertellingen. Ik ben er gebleven en werd trainee, heb lang in de statistiek gewerkt en na projectmanagement te hebben gedaan ben ik nu informatiemanager.

Verbindende schakel

Ik leg de verbinding tussen IT, de afdeling ondersteuning en de collega’s van het CBS. Omdat ik ook nog workshops faciliteer, kom ik eigenlijk overal in de organisatie. Ik ken iedereen en iedereen kent mij. Misschien ook wel omdat ik 10 jaar voorzitter van de personeelsvereniging ben geweest en veel activiteiten heb georganiseerd.

Ontwikkelkansen

Het bijzondere van het CBS, los van de maatschappelijke rol, vind ik dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Niet alleen in je functie, maar ook op persoonlijk vlak. Dat blijkt uit 7 functies die ik hier al heb gehad en de zeker 15 trainingen die ik heb kunnen volgen. Ik heb hier de hele tijd te maken met heel slimme mensen, het gaat altijd om kwaliteit. Daar leer je veel van en het maakt je slimmer.

Vrije tijd

Mijn werk is druk, daar hou ik van, maar thuis vind ik juist rust. We wonen heel bosrijk en ik ben dan ook vaak met de kettingzaag in het bos te vinden. Maar het meest geniet ik van mijn dieren; honden, katten en paarden.