‘Van Vragenlijstontwikkelaar naar Manager Vragenlijstontwikkeling en -bouw’

Coskun, Vragenlijstontwikkelaar
Coskun, Wetenschappelijk medewerker / Vragenlijstontwikkelaar
© Sjoerd van der Hucht
In 2019 heb ik de overstap van de Rabobank naar het CBS gemaakt en ben ik begonnen als Vragenlijstontwikkelaar. Ik heb geen uitgestippeld carrière pad of torenhoge persoonlijke ambities, maar ik kijk naar waar ik in mijn werk energie van krijg en ben alert op de kansen die zich voordoen. Zo heb ik ook de stap naar mijn huidige functie als Manager Vragenlijstontwikkeling en –bouw gemaakt. Ook in mijn huidige functie ben ik dagelijks bezig om ervoor te zorgen dat wij onze doelen bereiken. Uiteraard doe ik dit samen met mijn collega’s.

Werken bij het CBS

Het was helemaal niet logisch dat ik bij het CBS ging werken. Ik had mijn carrière bij de bank opgebouwd, maar de commerciële kant trok mij toch niet. Iemand wees me op de mogelijkheden die het CBS biedt. Ik heb toen een open sollicitatie ingestuurd. De kennismaking beviel van beide kanten. Wat mij direct duidelijk werd is dat de CBS-organisatie enorm goed bij mij past.

Manager binnen het CBS

Nu ben ik sinds februari 2023 manager binnen het CBS. Ik had al eerder leidinggevende ervaring opgedaan en krijg nu bij het CBS alle ruimte en de faciliteiten om me als manager verder te ontwikkelen. Als je de regie neemt over je eigen carrière, krijg je binnen het CBS alle kansen en mogelijkheden om op de gewenste plek terecht te komen. Zo kun je in gesprek gaan met een loopbaanadviseur en heeft het CBS een eigen Academy met een groot aanbod van cursussen en trainingen.

Juiste keuze

Het was een goede keuze om over te stappen. Mijn gevoel voor kwaliteit kan ik helemaal kwijt in mijn werk. De positieve sfeer binnen de organisatie zorgt ervoor, dat ik elke dag met plezier aan het werk ben en zo bijdraag aan gezamenlijke successen en de relevantie van het CBS werk.