Open sollicitatie data analist/onderzoeker Den Haag

Kantoorgebouw CBS Leidschenveen
© CBS

Ben jij onze toekomstige nieuwsgierige en enthousiaste collega met een voorliefde en gevoel voor cijfers en statistiek? We zijn doorlopend op zoek naar nieuw statistisch talent voor in onze talentpool. Je droomvacature staat er op dit moment niet tussen, maar komt wellicht beschikbaar in de toekomst.

Waar kom je te werken

Ons kantoor in Den Haag is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit het metrostation Leidschenveen is het 5 minuten lopen naar het CBS.

Binnen het CBS heerst een informele en collegiale werksfeer. We werken nauw samen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze onderzoeksresultaten wordt gewaarborgd.

Er werkt een heel gemêleerde groep mensen, of het nu gaat om leeftijd, nationaliteit, studierichting of loopbaan. En natuurlijk is er ruimte voor ideeën en collegialiteit.

Wat ga je doen

Werk jij graag met (zeer) grote databestanden en heb je ervaring met één of meerdere programmeertalen, zoals R, Python, SQL en/of SPSS? Schrijf je graag over de resultaten van je analyse? Dan zou het CBS zo maar eens een fantastische match voor je kunnen zijn.

Wie zoeken wij

Je hebt een afgeronde hbo of universitaire opleiding, bij voorkeur in economische of een kwantitatieve richting, zoals (Algemene) Economie, Econometrie, Wiskunde, Natuurkunde, maar ook een Researchmaster Sociologie of Psychologie is een goede achtergrond. Verder ben je initiatiefrijk, innovatief en ondernemend.

Werk je graag met anderen samen in projecten? We hebben mogelijkheden voor zowel net afgestudeerden als voor professionals met (enige) jaren werkervaring

Wat bieden wij

• goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• een collegiale en uitdagende werkomgeving die voortdurend in beweging is;
• mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen;
• werken in een organisatie met maatschappelijke relevantie;
• grote mate van zelfstandigheid.

Meer weten?

Neem contact op met Hilda Folkerts, Corporate recruiter, via tel: 06 11499166 of e-mail: h.folkerts@cbs.nl

Ik ontvang graag je cv en motivatiebrief, waarin je uitlegt waarom je het CBS een interessante werkgever vindt, wat je ons kunt bieden en welke rol je voor jezelf ziet.

Vergeet niet te vermelden met welke softwarepakketten en programmeertalen je ervaring hebt.

Mocht er een passende vacature ontstaan, dan nodigen we je uiteraard uit voor een oriënterend gesprek.

Reacties

Je reactie op de vacature Open sollicitatie data analist/onderzoeker Den Haag ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop. 

Solliciteren