CBS presenteert overzicht economische ontwikkelingen 2015

© ANP
De publicatie Nederland in 2015 geeft het eerste complete overzicht van de sociaaleconomische ontwikkelingen in 2015. Uiteraard is er in deze publicatie volop aandacht voor het economisch herstel en het verder aantrekken van de woningmarkt. Ook presenteert het CBS nieuwe cijfers over 2015, onder meer over de inkomens van huishoudens, het overheidstekort en de winsten van ondernemingen. De werkloosheid en verschuiving van vast naar flexibel werk komen eveneens aan de orde, evenals de economische betekenis van het dichter draaien van de gaskraan.

Nederland in 2015, een economisch overzicht

De publicatie vormt de vierde in de reeks Nederland in 20XX. Deze wordt ieder jaar eind maart gepubliceerd, tegelijk met jaarcijfers over huishoudens, ondernemingen en de overheid, en verbeterde jaarcijfers over de economische groei.

Aan de publicatie verwante nieuwsberichten: