Aantal kwetsbare inwoners in Oost-Gelderland, 2023

In deze tabellenset is een geopackage gemaakt met daarin het aantal en aandeel kwetsbare inwoners in Oost-Gelderland. Deze kan gebruikt worden in GIS-applicaties. De informatie is beschikbaar voor vierkanten van 100 x 100 meter en wordt alleen getoond voor vierkanten met daarin voldoende inwoners om onthulling te voorkomen. Naast het geopackage is ook een csv-bestand geleverd met dezelfde informatie. Verder is er een pdf-bestand beschikbaar met een korte omschrijving van de geleverde data.

Kwetsbare inwoners zijn gedefinieerd aan de hand van leeftijd. Kinderen van drie jaar of jonger en ouderen van 80 jaar of ouder worden gezien als kwetsbare personen. Deze informatie helpt de gemeenten in Oost-Gelderland om inzicht te krijgen waar hittestress het snelst een probleem kan vormen. Onderstaande bestanden zijn uitgebreid met gegevens over de gemeente Montferland verder zijn er geen wijziging doorgevoerd.

Deze tabellenset is in opdracht van Datalab Gelderland Oost.