Webinar culturele diversiteit

© CBS / Alrik Swagerman

Organisaties met meer dan 250 werknemers kunnen met de Barometer Culturele Diversiteit inzicht krijgen in de culturele diversiteit binnen de eigen organisatie. Hoe zit het bijvoorbeeld met de herkomstlandverdeling van werknemers binnen uw organisatie en hoe zit dat in de referentiegroep? Kortom hoe maakt u de culturele diversiteit inzichtelijk binnen uw eigen organisatie?

Op dinsdag 16 april van 13:00-14:30 uur organiseert het CBS een webinar over het thema diversiteit. Dit webinar is bedoeld voor onderzoekers en beleidsmedewerkers van gemeenten, provincies en andere professionals die geïnteresseerd zijn in regionale ontwikkelingen op het gebied van data.

Programma webinar Diversiteit

  • Cecile Lagarde (gemeente Eindhoven) – Gemeente Eindhoven neemt ons mee in haar beleid over diversiteit en geeft aan hoe zij de barometer daarbij hebben ingezet.
  • Jolanda van der Noll (CBS) - Vanuit het CBS wordt de Barometer Culturele Diversiteit toegelicht. De Barometer geeft inzicht in de culturele diversiteit van het personeelsbestand van individuele organisaties zonder dat individuen herkenbaar zijn in de cijfers.
  • Sanne Pisters (SER) – SER Diversiteit in Bedrijf zal vertellen hoe zij organisaties kunnen ondersteunen bij het bevorderen van een divers personeelsbestand.

Het webinar wordt uitgezonden via zoom. Aanmelden via webinar@cbs.nl.

Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere geïnteresseerden.
Heb je vragen over dit webinar of over de webinars in het algemeen? Weet ons te vinden via webinar@cbs.nl