© Hollandse Hoogte / Marco van Middelkoop luchtfotografie

Nabijheidsstatistieken per wijk/buurt

De Nabijheidsstatistieken geven voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen. Een beperkte selectie van voorzieningen uit deze tabel is ook in de tabel 'Kerncijfers wijken en buurten’ te vinden.
De volledige wijk- en buurttabellen van de nabijheidscijfers zijn ook als download beschikbaar via het dataportaal van het CBS.

Nabijheidsstatistieken per wijk/buurt

Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2019

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2019 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2019
Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2018

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2018 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2018
Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2017

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2017 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2017
Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2016

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2016 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2016
Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2015

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2015 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2015
Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2014

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2014 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2014
Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2013

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2013 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2013
Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2012

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2012 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2012
Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2011

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2011 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2011
Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2010

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2010 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2010
Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2009

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2009 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2009
Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2008

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2008 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2008
Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2007

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2007 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2007
Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2006

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2006 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

Lees meer over over Nabijheid voorzieningen; buurtcijfers 2006