© Hollandse Hoogte / Marco van Middelkoop luchtfotografie

Nabijheidsstatistieken per wijk/buurt

De Nabijheidsstatistieken geven voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen. Een beperkte selectie van voorzieningen uit deze tabel is ook in de tabel 'Kerncijfers wijken en buurten’ te vinden.
De volledige wijk- en buurttabellen van de nabijheidscijfers zijn ook als download beschikbaar via het dataportaal van het CBS.

Nabijheidsstatistieken per wijk/buurt

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2018 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2017 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2016 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2015 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2014 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2013 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2012 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2011 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2010 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2009 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2008 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2007 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.

De StatLine-tabel Nabijheid voorzieningen; afstand locatie, wijk- en buurtcijfers 2006 geeft voor alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland statistische informatie over de afstand tot voorzieningen en de dichtheid van deze voorzieningen.