Woningvoorraad, mutaties en statusontwikkelingen in 2022

Over dit onderwerp zijn nieuwere cijfers beschikbaar. Bekijk de laatste cijfers.
Stand van de woningvoorraad naar eigendomstype op 1 januari 2023, mutaties van de woningvoorraad naar eigendomstype in 2022 en de eigendomsstatusontwikkeling in 2022, per regio.
Deze publicatie geeft de stand van de woningvoorraad weer naar eigendomstype, woningtype en andere woningkenmerken op 1 januari 2023 per buurt, postcode (PC4) en voor Nederland. Daarnaast zijn er tabellen met de mutaties van de woningvoorraad naar eigendomstype in 2022 op postcode (PC4), gemeente, COROP, provincie en voor Nederland. Tot slot zijn er tabellen met de eigendomsstatusontwikkelingen in 2022 op postcode (PC4), gemeente, COROP, provincie en voor Nederland.

Bekostigd door: ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).