Kenmerken van verdachten en slachtoffers, 2016-2017

Kenmerken van verdachten en slachtoffers van misdrijven per maand van januari 2016 tot en met december 2017, naar incidentsoort en regionale eenheid. Lees voor gebruik de toelichting.
In deze tabellenset wordt per maand inzicht gegevens in de kenmerken van verdachten en slachtoffers van misdrijven die gepleegd zijn in 2016 en 2017. Deze tabellenset voor 2016 en 2017 is inmiddels vastgesteld, maar recentere jaren worden maandelijks geüpdatet en ook op de website gepubliceerd. De hele periode wordt daarbij vernieuwd vanwege een na-ijl-effect in de registratie. Het is van groot belang dat de toelichting van de publicatie wordt gelezen om de cijfers goed te kunnen interpreteren. Deze tabellenset wordt gemaakt in opdracht van het Informatie-analyseteam (IAT), een samenwerkingsverband tussen de Politie en DGP&V (ministerie van J&V).