Vooronderzoek inschrijvingen vakantieparken, 2018-2019

Plaatje een dame met haar hondjes bij de caravan
© Hollandse Hoogte / Ton Toemen
Vooronderzoek naar inschrijvingen van personen (ten minste één jaar) en vestigingen van bedrijven op vakantieparken in de provincies Drenthe, Gelderland, Noord-Brabant en Zeeland en de regio Midden-Nederland, 2018-2019.
Dit vooronderzoek brengt het aantal personen in beeld dat ten minste één jaar staat ingeschreven op een adres op een vakantiepark en bedrijven met vestigingen op vakantieparken. Het heeft betrekking op vakantieparken gelegen in de provincies Drenthe, Gelderland, Noord-Brabant en Zeeland en de regio Midden-Nederland, zoals door de provincies, brancheverenigingen of Regionaal Informatie en Expertise Centrum aangeleverd. Bekostigd door: ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.