Kenmerken van verdachten en slachtoffers, 2016

Kenmerken van verdachten en slachtoffers van misdrijven per maand van januari tot en met december 2016, naar incidentsoort en regionale eenheid.
In deze tabellenset wordt per maand inzicht gegeven in de kenmerken van verdachten en slachtoffers van misdrijven die gepleegd zijn in 2016. Deze tabellenset voor 2016 is inmiddels vastgesteld, maar recentere jaren worden maandelijks geüpdatet en ook op de website gepubliceerd. De hele periode wordt daarbij steeds vernieuwd vanwege een na-ijl-effect in de registratie. Omdat dit effect na drie jaar verwaarloosbaar wordt geacht, is 2016 nu vastgesteld. Deze tabellenset wordt gemaakt in opdracht van het Informatie-analyseteam (IAT), een samenwerkingsverband tussen de Politie en DGP&V (ministerie van J&V).