Aflevering 5: De eeuw van mijn dochters

Logo CBS podcast Cijfers voor iedereen
In de vijfde aflevering van Cijfers voor iedereen gaat Liesbeth Staats in gesprek met Peter Hein van Mulligen, hoofdeconoom bij het CBS. Vandaag spreekt Liesbeth met hem over de loonkloof tussen mannen en vrouwen.
Is het een kwestie van tijd dat het verschil weg is of zit het ingebakken in onze cultuur? Een gesprek over emancipatie, deeltijd, kinderen krijgen en de zorg voor de kroost.

Podcast Cijfers voor iedereen

Cijfers voor iedereen is een serie podcasts waarin het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) een actueel thema belicht met de deskundigheid van zijn experts. Liesbeth Staats, journalist en programmamaker, bevraagt onze statistici elke maand over de cijfers achter het maatschappelijk debat. Ons doel is het maatschappelijk debat laden met feiten, cijfers en duiding om zo desinformatie te voorkomen. Immers: voor wat feitelijk gebeurt.