Koopwoningen in gemeente Groningen naar WOZ-waarde en huishoudinkomen, 2022

© ANP / Jeffrey Groeneweg
Tabel met het aantal koopwoningen van particuliere huishoudens in gemeente Groningen naar WOZ-waarde en huishoudinkomen.
Gemeente Groningen biedt een verduurzamingslening aan voor woningeigenaren die niet in aanmerking komen voor financiering via het Nationaal Warmtefonds of een andere vorm van financiering. Hiervoor zijn criteria opgesteld, onder andere met betrekking tot de WOZ-waarde van de woning en het huishoudinkomen. De gemeente wil weten hoeveel huishoudens mogelijk in aanmerking komen voor de verduurzamingslening volgens de huidige criteria en hoeveel extra huishoudens in aanmerking komen voor de verduurzamingslening als de criteria worden versoepeld. Deze tabel geeft antwoord op die vragen.