Monitor Warmtefonds 0%-leningen, 2021-2023

© ANP / Berlinda van Dam
Het aantal huishoudens met een reguliere lening of een lening met 0% rente bij het Nationaal Warmtefonds in de periode januari 2021 tot en met februari 2023, voor en na introductie van het 0%-tarief voor bepaalde inkomensgroepen.

Het Nationaal Warmtefonds (NWF) biedt verantwoorde financiering voor het verduurzamen van woningen. Voor huishoudens met een inkomen onder een bepaalde drempelwaarde is er op 1 november 2022 een lening met 0% rente geintroduceerd. Deze tabellenset toont het gebruik van het NWF voor huishoudens met een reguliere lening en een 0% lening, naar verschillende achtergrondkenmerken van de aanvragers, per maand voor de periode januari 2021 tot en met februari 2023, en per inkomensgroep voor de periode na invoering. Bekostigd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.