Werknemers Energy & Health Campus Schagen, dec 2020

Kenmerken van werknemers op de Energy & Health Campus in Schagen, december 2020

De Energy & Health Campus (EHC) heeft de ambitie om samen met de provincie Noord-Holland, de gemeente Schagen, Staatsbosbeheer en Ministerie van Economische zaken de EHC door te ontwikkelen naar een internationale hub voor technologisch onderzoek, innovatie en hoogwaardige productie op het gebied van duurzame energie en (nucleaire) gezondheid.

Om een goed beeld te krijgen van de impact van de Energy & Health Campus zijn betrouwbare en relevante cijfers nodig. Daarom heeft CBS cijfers samengesteld over de kenmerken van werknemers van bedrijven op de EHC. Ter referentie zijn ook kenmerken van werknemers met de standplaats gemeente Schagen en de COROP-regio Kop van Noord-Holland bepaald.

Bekostigd door gemeente Schagen.