Internet der dingen in 2020

© Hollandse Hoogte / Marcel Krijgsman
Aanvullende tabel met cijfers over het percentage mensen van 12 jaar en ouder dat in 2020 gebruikt maakte van het internet der dingen of daar geen behoefte aan had.
deze aanvullende tabel zijn cijfers terug te vinden over het percentage mensen van 12 jaar en ouder dat in 2020 gebruikt maakte van het internet der dingen. Auto’s, koelkasten, ovens, speakers, verlichting en nog veel meer kan verbonden zijn met internet. Deze apparaten versturen en ontvangen online gegevens. Alles bij elkaar wordt dit ook wel het ‘Internet of Things’ genoemd of het ‘Internet of Everything’. Naast de cijfers over het gebruik van het internet der dingen is ook af te lezen hoeveel procent daar geen behoefte aan had en wat daarvoor de belangrijkste redenen waren.