AZW: Woon- en studieregio mbo en hbo naar studiejaar, 2013/'14 - 2018/'19

Deze tabellen bevatten cijfers over de woon- en studieregio van mbo studenten in het domein zorg en welzijn breed, hbo studenten verpleegkunde en hbo studenten social studies. De RegioPlus-arbeidsmarktregio indeling is gehanteerd voor zowel de woon- als de studieregio.
In deze tabellen heeft ieder tabblad betrekking op één woonregio. Per tabblad wordt vervolgens een uitsplitsing gemaakt naar school-/studiejaar en de studieregio. Hierbij dient opgemerkt te worden dat de studieregio van mbo studenten is bepaald op basis van de hoofdlocatie van de mbo instelling. Tevens dient opgemerkt te worden dat hbo social studies een samentrekking is van meerdere opleidingen; social studies is hierbij niet als losstaande opleiding behandeld, maar betreft een aggregaat van de onderliggende opleidingen.
Deze tabellen zijn ontwikkeld als aanvullende statistische dienst in het kader van het onderzoeksprogramma Arbeidsmarkt, Zorg en Welzijn (AZW). Voor meer trends en ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt in zorg en welzijn, zie azwstatline.cbs.nl.