Kinderopvang naar gemeente, 2017

Maatwerktabellen over 71 gemeenten met gebruik van kinderopvang in 2017, naar wijk, buurt, soort opvang en gegevens van de aanvragers en kinderen.
Maatwerktabellen over 71 gemeenten met gebruik van kinderopvang in 2017, naar wijk, buurt en gegevens van de aanvragers en kinderen. De gegevens zijn gepresenteerd in aantal formele kinderopvanguren, aantal kinderen en aantal huishoudens met kinderopvang. De gegevens zijn gesplitst naar wijk, buurt, soort opvang en kenmerken van de aanvragers en kinderen. Opdrachtgever: Vereniging voor Statistiek en Onderzoek (VSO).
Voor de gemeente Lelystad zijn aparte tabellen gemaakt met wijkindelingen die afwijken van de standaard CBS-wijkindeling. Dit maatwerk is op aanvraag beschikbaar via maatwerk@cbs.nl met referentienummer 180710.

Downloads