Sterfte naar persoonskenmerken, 2007-2015

Erratum:

Per 26 april 2018 is door het CBS een tabellenset (op aanvraag) gepubliceerd over “Sterfte naar persoonskenmerken, 2007-2015”. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee deze publicatie is samengesteld, zijn er achteraf fouten geconstateerd in één van de tabellen in deze publicatie, tabel 1Ad. Onze excuses hiervoor. In deze tabel waren de losse leeftijden in de rijen “verschoven” (het totaal van mannen en vrouwen klopt wel). Dit betekent dat er in de oude tabel aantallen in de rijen stonden, die bij een te hoge leeftijd stonden vermeld. Dit is nu gecorrigeerd. Hiernaast is er een opmerking in de toelichting aangepast over afronding, deze was onvolledig. De resultaten voor de overige tabellen zijn ongewijzigd.

Het betreft tabellen met bevolkings- en sterftecijfers naar geslacht, leeftijd, burgerlijke staat, bedrijfssector en inkomen voor de periode 2007-2015.

In de tabellen zijn de verschillende jaren (2007 t/m 2015) bij elkaar opgeteld tot een totaal. De tabellen tonen hoeveel personen er leven en sterven, uitgesplitst naar verschillende persoonskenmerken.

Deze publicatie is op aanvraag beschikbaar via ASD@cbs.nll met referentienummer 180004

Opdrachtgever: Willis Towers Watson.