ConjunctuurBekerStrijd nieuwsbrief 2021-2022

nederland

leerlingen in de klas
© Sjoerd van der Hucht Fotografie

Introductie

De ConjunctuurBekerStrijd is ondanks de huidige omstandigheden dit jaar weer een groot succes! Wij hebben alle inzendingen ontvangen en zijn druk bezig met het bepalen van de winnaar. In deze nieuwsbrief staat alles over de ConjunctuurBekerStrijd, zoals feitjes, handige links en lesmateriaal. Veel leesplezier!

Conjunctuurbekerstrijd 2021-22

Nederland in Cijfers

De publicatie Nederland in Cijfers behandeld achtendertig actuele thema’s die een beeld geven van de stand van Nederland. Over klimaat, natuur en duurzaamheid; maar ook over cybercrime, religie en bevolkingsgroei. Een mooie aanvulling voor de les!

Twents Carmel Lyceum winnaars ‘20/’21

Ook de winnende school van vorig jaar doet weer mee! Helaas kon het feest niet plaats vinden bij het CBS. Desondanks hebben ze toch een welverdiende taart ontvangen en het (online) gevierd.

Foto_van_winnaars_‘20’21 

Zullen ze dit jaar de trofee weer weten te bemachtigen? Of zal een andere klas zich de winnaar mogen noemen? Dat weten we in februari of maart.

Overig nieuws

Foto’s en video’s van hardwerkende leerlingen ontvangen wij graag via lerenmet@cbs.nl. Ook zijn we benieuwd naar ervaringen en meningen over de ConjunctuurBekerStrijd 2021/2022.

Volg ons op social media om altijd bij de les te blijven met de laatste cijfers.