Symposium 'Bouwen op het CBS'op 27 oktober 2011

banner

Bouwen op het CBS
27 oktober 2011
13:00 tot 17:00
CBS, Den Haag

De afgelopen periode is er veel gebeurd in de bouwwereld. De productie is gedaald. Huizen wisselen moeizaam van eigenaar. Huizenprijzen zakken nog steeds. De nieuwbouw stagneert. Grote leegstand van kantoren en fluctuaties bij grond-, weg- en waterbouw, maken het een roerige periode.

Waar is bovenstaande informatie op gebaseerd? Veel van deze informatie is afkomstig van, of wordt gemaakt op basis van, cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Menig van deze bouwgerelateerde cijfers zult u kennen, maar wellicht ontgaan u ook interessante, relevante cijfers. Welke bouwrelevante cijfers heeft het CBS nu precies beschikbaar? Wat betekenen deze cijfers? Wat kunt u ermee en wat juist niet? En wat is de onderlinge samenhang tussen de cijfers?

Op 27 oktober 2011 organiseert het CBS het symposium ‘Bouwen op het CBS’, waarin al deze vragen beantwoord worden. Een aantrekkelijk middagprogramma waar u alles te weten komt over bouwen en wonen bij het CBS.

Twitter mee #bouwencbs en download de app bouwen.triqle.eu .