Jaarboek onderwijs in cijfers 2012

Het Jaarboek onderwijs in cijfers 2012 is bedoeld voor iedereen die beroepshalve of op een andere manier geïnteresseerd is in het onderwijs in Nederland. In het boek presenteert het CBS de meest actuele informatie over het onderwijs. Het jaarboek belicht onder meer stromen in het onderwijs, studievoortgang in de diverse onderwijssoorten, voortijdig schoolverlaten, de overgang van het onderwijs naar de arbeidsmarkt en de uitgaven voor onderwijs.

De editie van 2012 was de laatste editie van het Jaarboek onderwijs in cijfers.

Vanaf november 2013 zullen regelmatig inhoudelijke artikelen over onderwijs gepubliceerd worden op de website van het CBS onder het thema onderwijs. Deze bieden analyses en achtergronden bij de cijfers en zijn vergelijkbaar met de artikelen in het hoofdstuk Uitgelicht van het Jaarboek onderwijs. Om geen artikel te missen kunt u zich kosteloos abonneren op de RSS feed van Onderwijs. Op www.cbs.nl/rss staat hoe dit werkt. Ook via Twitter kunt u op de hoogte blijven door @statistiekcbs te volgen.