Toerisme en recreatie in cijfers 2005

De publicatie Toerisme en recreatie in cijfers geeft een zo compleet mogelijk beeld van toerisme en recreatie in Nederland, van toerisme van Nederlanders in het buitenland en van de internationale positie van Nederland op het terrein van toerisme. De publicatie bevat cijfers van de laatste zeven jaren.

In 2004:

-         gingen 12,5 miljoen Nederlanders op vakantie

-         gaven Nederlanders 10,1 mld euro uit aan buitenlandse vakanties

-         verbleven 9,6 miljoen buitenlandse toeristen in Nederland

-         was zwemmen de meest beoefend sport

-         was de Efteling het meest bezochte attractiepark

In de publicatie Toerisme en recreatie in cijfers zijn tabellen, grafieken en cartogrammen opgenomen. Veel van die informatie wordt regionaal gepresenteerd, waarbij naast provincies ook 17 specifieke toeristengebieden zijn onderscheiden.

Prijs € 36,50 (excl. admin.- en verzendkosten)

ISBN: 90-357-3006-2

U kunt deze publicatie bestellen bij de afdeling verkoop.