Verhuisbewegingen van Schagen naar een top 8-gemeente, 2021

© Nikki van Toorn (CBS)
Deze tabellen laten de verhuisbewegingen van personen van 18 jaar of ouder zien in 2021 van Schagen naar de 8 gemeenten met de meeste verhuizingen vanuit Schagen. Voor drie inkomensgroepen (laag, midden, hoog) toont de tabel het aantal verhuisde personen en kenmerken van de woningen die ze achter laten en betrekken.
De tabellen zijn gebaseerd op het dashboard verhuisbewegingen, maar tonen enkel verhuizingen vanuit Schgen naar een top-8 gemeente: Hollands Kroon, Alkmaar, Den Helder, Dijk en Waard, Amsterdam, Bergen (NH.), Hoorn en Medemblik. In vergelijking met het dashboard ligt in deze tabellen de focus op wat voor woningen worden achtergelaten door personen die Schagen verlaten en naar wat voor woningen zij vertrekken. Daarnaast wordt er gekeken naar de inkomenscategorieën waartoe de huishoudens van de personen zich behoren.