VSV’ers gemeente Den Haag, 2011/’12 - 2019/’20

© Hollandse Hoogte / David Rozing
Arbeidskenmerken, arbeidsmarktpositie en terugkeer in het onderwijs van voortijdig schoolverlaters (vsv’ers) gemeente Den Haag voor de periode 2011/’12 tot en met 2019/’20.

Op verzoek van de gemeente Den Haag brengt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) drie tabellen over voortijdig schoolverlaters (VSV). De gemeente, schoolbesturen en andere organisaties in de stad hebben samen een plan voor het onderwijs gemaakt, de Haagse Educatieve Agenda (HEA) 2022-2026. Het Urban Data Center Den Haag werkt samen met de gemeente aan de monitoring van de HEA. Voor het monitoren van de HEA wordt o.a. gebruik gemaakt van bestaande Statline tabellen waarbij specifiek wordt gekeken naar de gemeente Den Haag. De tabellen worden in Statline formaat opgeleverd voor verdere verwerking door de gemeente.

Bekostigd door: gemeente Den Haag