Gemiddelde aardgas- en elektriciteitslevering woningen

Deze tabellen tonen de verdeling van de aardgas- en elektriciteitsleveringen van het openbare net in 2018 voor appartementen, hoekwoningen, tussenwoningen, 2 onder 1 kap woningen en vrijstaande woningen met minimaal 1 inwoner en een oppervlak van 2 tot 10.000m2 en een bouwjaar van 1200 tot en met 2018, uitgesplitst naar woningtype, bouwjaarklasse, oppervlakteklasse en gecertificeerd energielabel.

De verdeling van aardgasleveringen is berekend voor woningen in de populatie zonder stadsverwarming en met een gevalideerde gaslevering. De verdeling van elektriciteitsleveringen is berekend voor woningen in de populatie met een gevalideerde elektriciteitslevering. Er heeft geen weging plaatsgevonden.

Deze tabel is gemaakt in opdracht van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL).