Toerisme in Nederland 2010

2011-toerisme-in-nederland-2010-pub

De publicatie Toerisme in Nederland - Het gebruik van logiesaccommodaties 2010 geeft een actueel samenhangend statistisch overzicht van het gebruik van de Nederlandse logiesaccommodaties door zowel Nederlandse als buitenlandse gasten. U vindt in deze publicatie cijfers over Nederlandse accommodaties, gasten in Nederland en overnachtingen van Nederlanders en buitenlanders in Nederland. Dit jaar zijn wederom gegevens over zakelijke overnachtingen opgenomen. De cijfers in deze publicatie komen uit het CBS-onderzoek Logiesaccommodaties.

Toerisme in Nederland - Het gebruik van logiesaccommodaties 2010 is onderdeel van een publicatiereeks die het CBS opstelt in samenwerking met het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen. In deze reeks verscheen eerder dit jaar Vakanties van Nederlanders. Later dit jaar verschijnt Toerisme en Recreatie in cijfers.