Toerisme in Nederland 2009

Toerisme in Nederland 2009

De publicatie Toerisme in Nederland 2009 - Het gebruik van logiesaccommodaties geeft een actueel samenhangend statistisch overzicht van het gebruik van de Nederlandse logiesaccommodaties door zowel Nederlandse als buitenlandse gasten. U vindt in deze publicatie cijfers over Nederlandse accommodaties, gasten in Nederland en overnachtingen van Nederlanders en buitenlanders in Nederland. Dit jaar zijn daarnaast voor het eerst gegevens over zakelijke overnachtingen opgenomen. De cijfers in deze publicatie komen uit het CBS-onderzoek Logiesaccommodaties.

Toerisme in Nederland 2009 - Het gebruik van logiesaccommodaties is onderdeel van een publicatiereeks die het CBS opstelt in samenwerking met het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen. In deze reeks verscheen eerder dit jaar Vakanties van Nederlanders. Later dit jaar verschijnt Toerisme en Recreatie in cijfers.

Toerisme in Nederland 2009