Toerisme in Nederland 2007

Toerisme in Nederland 2007

De publicatie ‘Toerisme in Nederland 2007 - Het gebruik van logiesaccommodaties’ heeft tot doel een actueel samenhangend statistisch overzicht te geven van het gebruik van de Nederlandse logiesaccommodaties door zowel Nederlandse als buitenlandse gasten. U kunt in deze publicatie terecht voor cijfers over het aantal gasten en overnachtingen van Nederlanders en buitenlanders in Nederland en voor cijfers over de Nederlandse accommodaties zelf.

Voor de samenstelling van deze publicatie is gebruik gemaakt van cijfers komende uit het CBS onderzoek Logiesaccommodaties.

Deze uitgave vormt een onderdeel van een publicatiereeks die in samenwerking met het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen) wordt opgesteld. Van deze publicatiereeks verscheen eerder dit jaar ‘Vakanties van Nederlanders’. Later dit jaar zal nog verschijnen: ‘Toerisme en Recreatie in cijfers’.

Toerisme in Nederland 2007